Цена за PDR се определя в зависимост от щетите

Формирането на конкретни цени при PDR (paintless dent repair) ремонт е относителен процес и пряко обвързан със спецификата на вдлъбнатините, които предстои да бъдат отстранени.

Процедурата за изправяне на вдлъбнати и друг вид козметични наранявания, стартира от 60 лева на детайл, без значение колко е голяма дупката.

3 дупки

80 лв Базов пакет
  1. 3 лв. на следваща дупка, голяма колкото монета от 20 стотинки
  2. 6 лв. на следваща дупка, голяма колкото монета от 50 стотинки
  3. 9 лв. на следваща дупка, голяма колкото монета от 1 лев

Таван

100 лв Стартира от тази цена
Стойността на процедурата за таван стартира от 100 лева, съобразно неговите размери.

                   ПДР – Услугата която предоставяме !- За ремонт на вдлъбнатини без боя.

Във връзка с увеличаване на автомобилите, се увеличава и броя на щетите. Това , за съжаление е неизбежно, тъй като факторите, които оставят вдлъбнатини на колата могат да бъдат както физически, така и от човешки характер. Например, неправилно паркиране, градушка, отваряне на врата в близост до друг автомобил на паркинг и т.н. И така настроението може да Ви се развали за целия ден от една вдлъбнатина. Но ако се обърнете към нас, с помощта на PDR технологията, ремонта на вдлъбнатината без боядисване ще бъде направен възможно най-бързо, с високо качество и на разумна цена. Този метод има няколко предимства.

На първо място, колата не се пребоядисва,фабричното  покритие от боя  напълно е запазено. В този случай цената на автомобила е запазена напълно.

На второ място идва цената която е доста по ниска в сравнение с традиционния ремонт.

И на трето, не е нужно да се притеснявате за това ,съвпаднал ли е цвета след пребоядисването?

След PDR-ремонта, никой не може да открие къде е бил удара. Според сложността на щетата времето за отстраняване трае от 30 минути до 6 часа. По този начин, дори и при най-сложния удар може да вземете колата си на същия ден. ( За изчукване и боядисване ще се наложи да чакате най-малко една седмица).Оценката за съответната щета се налага да се направи след оглед на автомобила. При тази услуга работим с високо квалифицирани специалисти и ще Ви посъветваме лично как и на каква цена да бъде отстранена щетата.Оценката ще бъде напълно безплатно. ПДР технологията не е просто занаят, а изкуство и се налага да се изучава дълги години . Целият персонал на нашата фирма се състои от опитни майстори занимаващи се от дълги години с тази работа.Нашата услуга се извършва с най съвременни  материали и оборудване за ремонт на вдлъбнатини без боя. Ето защо ние сме подготвени да вземем и най сложните щети. Гарантираме 100% качество на услугата. Работим с най-сложните случаи, и няма къде другаде да се отстранят. Заповядайте при нас и ние ще възстановим колата в оригиналналния и вид. Примери за нашата работа са представени по-долу. От снимките ще разберете приблизителната стойност на Вашата щета за извършената работа. Моля Ви , имайте в  предвид, че крайната цена може да се обяви само  след лична проверка на старшия техник.