Цена за PDR се определя в зависимост от щетите

Формирането на конкретни цени при PDR (paintless dent repair) ремонт е относителен процес и пряко обвързан със спецификата на вдлъбнатините, които предстои да бъдат отстранени.

Процедурата за изправяне на вдлъбнати и друг вид козметични наранявания, стартира от 60 лева на детайл, без значение колко е голяма дупката.

3 дупки

160 лв Базов пакет
  1. 30 лв. на следваща дупка, голяма колкото монета от 20 стотинки
  2. 60 лв. на следваща дупка, голяма колкото монета от 50 стотинки
  3. 90 лв. на следваща дупка, голяма колкото монета от 1 лев

Таван

260 лв Стартира от тази цена
Стойността на процедурата за таван стартира от 250 лева, съобразно неговите размери.

                   ПДР – Услугата която предоставяме !- За ремонт на вдлъбнатини без боя.

Във връзка с увеличаване на автомобилите, се увеличава и броя на щетите. Това , за съжаление е неизбежно, тъй като факторите, които оставят вдлъбнатини на колата могат да бъдат както физически, така и от човешки характер. Например, неправилно паркиране, градушка, отваряне на врата в близост до друг автомобил на паркинг и т.н. И така настроението може да Ви се развали за целия ден от една вдлъбнатина. Но ако се обърнете към нас, с помощта на PDR технологията, ремонта на вдлъбнатината без боядисване ще бъде направен възможно най-бързо, с високо качество и на разумна цена. Този метод има няколко предимства.

На първо място, колата не се пребоядисва,фабричното  покритие от боя  напълно е запазено. В този случай цената на автомобила е запазена напълно.

На второ място идва цената която е доста по ниска в сравнение с традиционния ремонт.

И на трето, не е нужно да се притеснявате за това ,съвпаднал ли е цвета след пребоядисването?

След PDR-ремонта, никой не може да открие къде е бил удара. Според сложността на щетата времето за отстраняване трае от 30 минути до 6 часа. По този начин, дори и при най-сложния удар може да вземете колата си на същия ден. ( За изчукване и боядисване ще се наложи да чакате най-малко една седмица).Оценката за съответната щета се налага да се направи след оглед на автомобила. При тази услуга работим с високо квалифицирани специалисти и ще Ви посъветваме лично как и на каква цена да бъде отстранена щетата.Оценката ще бъде напълно безплатно. ПДР технологията не е просто занаят, а изкуство и се налага да се изучава дълги години . Целият персонал на нашата фирма се състои от опитни майстори занимаващи се от дълги години с тази работа.Нашата услуга се извършва с най съвременни  материали и оборудване за ремонт на вдлъбнатини без боя. Ето защо ние сме подготвени да вземем и най сложните щети. Гарантираме 100% качество на услугата. Работим с най-сложните случаи, и няма къде другаде да се отстранят. Заповядайте при нас и ние ще възстановим колата в оригиналналния и вид. Примери за нашата работа са представени по-долу. От снимките ще разберете приблизителната стойност на Вашата щета за извършената работа. Моля Ви , имайте в  предвид, че крайната цена може да се обяви само  след лична проверка на старшия техник.