В секцията „Често задавани въпроси“ ще откриете отговор на въпроса, който ви интересува, преди да подложите автомобила си на технологията за изправяне на вдлъбнати, без необходимостта от цялостно или частично боядисване.

Чести въпроси

 • 1. Какво е ПДР технология?

  Качественият метод, който възвръща цялостния и непокътнат вид на вашето превозно средство, с помощта на внимателен и премерен натиск върху вътрешните му панели. Цената за услугата е премерена и в пъти по-малка от тази, която заплащате в обикновен автосервиз. Качество в съчетание с цена, превръщат ПДР в широко използваем метод.
 • 2. Колко време отнема самата процедура?

  Времето, необходимо за прилагане на ПДР технологията е значително по-малко, от това, което консумират процедурите в автосервизите.
 • 3. Специалистите прилагат ли вакуум при изправянето на вдлъбнатини?

  Вакуум се ползва единствено при по-сериозни щети.
 • 4. Гарантирано ли е премахването на всяка една вдлъбнатина?

  Методът служи предимно за премахването на по-малки и козметични белези. За да бъдете сигурни в резултата от прилагането му, то предварителна консултация със специалист от фирмата ще ви бъде от изключителна полза.
 • 5. Кога не се препоръчва използване на метода?

  Ако самият лак на автомобила е повреден, то единствено тогава се изисква пребоядисване на конкретния детайл.
 • 6. Процедурата поврежда ли боята на превозното средство?

  Самото наименование на технологията говори само по себе си. След приключването й, боята остава непокътната.
 • 7. Има ли опасност от повторна поява на вдлъбнатините след известен период от време?

  Тук смело можем да заявим, че такава опасност не ви грози. Веднъж премахнати, няма база за притеснение, относно повторната им поява.
 • 8. Възможно ли е премахването на всяка една вдлъбнатина?

  За огромно съжаление, този метод се прилага при по-леки наранявания и вдлъбнатини. Ако каросерията на вашия автомобил е силно увредена, не можем да ви гарантираме 100% – во премахване. Статистиката посочва, че 95 % от случаите, в които се ползва технологията, са дали положителен резултат.
 • 9. Ще ми бъде ли от полза тази технология, ако съм решил да продам своя автомобил?

  Отговорът на този въпрос е несъмнено единодушен. ДА, ПДР технологията помага да продадете вашия автомобил точно за толкова, колкото смятате, че е редно, тъй като не оставя следи след себе си.
 • 10. Ако вдлъбнатините са резултат от много време преди това, могат ли да се премахнат?

  Няма абсолютно никакво значение от преди колко време са се появили козметичните белези по автомобила. Единственото, което има важност, е лака да не бъде наранен.
 • 11. Възможно ли е методът да се прилага за поправка на стари автомобили?

  Методът е приложим при всяко едно превозно средство, без значение дали моделът е стар или нов.
 • 12. В какви случаи е най-положителен резултатът от прилагането на метода?

  Несъмнено, ако автомобила ви е нов, резултатът ще бъде максимално перфектен. За препоръчване е превозното ви средство да не бъде на повече от 7 години.

Имате нужда от още информация?

Ако имате допълнителни въпроси за PDR и дали той е идеалното решение за вас и вашият автомобил, то не се колебайте да се свържете с нас!