Какво представлява PDR технологията

ПДР технологията или както е известна в широк световен мащаб „Paintless Dent Removal“, е метод, който служи за премахване на вдлъбнати по цялата каросерия на вашия автомобил. В случай, че превозното ви средство е било жертва на обилна градушка, водеща след себе си безброй щети, то тази иновативна процедура е най-доброто ви оръжие.

Буквалният превод на технологията гласи „Премахване на вдлъбнатини без боядисване“. Благодарение на строго селектираните инструменти и машини, в съчетание с перфектната дейност на професионалистите, се постига нечуван до сега успех. Методът, служещ за отстраняване на козметичните белези, се извършва за отрицателен период от време.

За огромно съжаление, този доказал се с времето процес, не е намерил широкото си приложение в България, но се наблюдава все по-честото му практикуване. Чрез внимателно и постепенно прилагане на натиск върху вътрешната част на панелите на автомобила се изправят неравностите и вдлъбнатините.

Предимства на ПДР технологията

Съществуват редица предимства, превърнали този метод в едно от-най ефикасните и рентабилни средства за премахване на козметични белези. Едни от които са:

  • След приключване на процедурата, повърхностите на превозното ви средство изглеждат непокътнати, все едно никога не са били жертва на климатична катастрофа или удар с лек предмет.
  • Времето, служещо за прилагане на метода, е възможно най-краткотрайното. За кратък период от време се получават нечувани резултати.
  • Цената, която потребителят заплаща за услугата, е в пъти по-ниска от процедурите, които се използват в автосервизите.
  • След реализация на метода, останалата част от боята е в перфектно и запазено състояние. Това само по себе си дава предпоставка да мислите, че нищо не се е случвало с вашия автомобил.

Кога най-често се прилага ПДР методът

  • Ако сте решили да продадете вашия автомобил, то тази технология ще ви бъде изключително от полза. Нито един купувач не би се усъмнил в здравината и запазения вид на предлаганата стока.
  • В случай, че сте жител на София, то множество превозни средства се превръщат в жертва на бедите, нанесени от градушка. За да не бъдете един от шофьорите, които отчайващо търсят изход от ситуацията, най-рентабилно би било да приложите иновативния и доказал се метод.
  • Освен щетите, нанесени от градушка, с помощта на технологията се премахват и вдлъбнатини, получили се в следствие от неправилно паркиране или удар с тъп предмет.

ПДР методът е най-ефикасното, трайно и качествено решение, съществувало някога. В случай, че не сте достатъчно удовлетворени от крайния резултат, то повторното използване на процедурата е достъпно за всеки един клиент. Благодарение на положителните резултати от прилагането и, тя си проправя път все по-осезаемо сред болшинството хора у нас. Удобен начин и оправдана инветиция.

Какви PDR аксесоари се използват най-често