как действа PDR технологията

ПДР е технология, служеща за изправяне на вдлъбнатини без боядисване, появили се върху превозните ви средства. Методът, по който действа, е гаранция за ефикасност и трайност. Благодарение на нея, следите от градушка върху каросерията на превозните ви средства, са отстранени безупречно, без да бъде наранена или унищожена фабричната боя. Появила се не отдавна, създава множество предпоставки на хората за икономичен и рентабилен избор.

Същност на самата технология

Paintless Dent Removal или както е по-известна в България със своето съкращение ПДР е услуга, служеща за възвръщане нормалния облик на автомобила ви, преди да претърпи удар или друг вид произшествие. За прилагането и се използват богат набор от инструменти и машини, служещи за изправяне на дребни, и не толкова, вдлъбнати участъци и козметични белези.

Пособията, използвани за работната дейност са изцяло профилирани за конкретното звено. Това спомага за безпроблемно справяне с всякакъв тип неравности върху каросерията на вашия автомобил. Разбира се, екипът от специалисти са важно и изискващо се правило за достигане на максималните резултати.

Приложимост на метода

Възможността всеки един модел да се възползва от тази привилегия, е крайно оценима. За да бъдете на сто процента спокойни и сигурни в крайния резултат, е добре преди това да се консултирате със специалист, който да отговори на въпросите ви. Ако се чудите дали всяка една вдлъбнатина би могла да се предотврати, то за жалост не можем да ви гарантираме това.

Огромните белези върху вашите превозни средства е твърде вероятно да останат такива каквито са, тъй като технологията е предназначена за по-малки и незабележими козметични удари и неравности. Предотвратяването им не нарушава целостта на боята. Произхождайки от това, следва да заявим, че не би ви било необходимо да пребоядисвате цялостно или частично вашия автомобил.

Време и средства

Това са най-често задаваните въпроси сред болшинството хора у нас. Времето е ценно за един активен шофьор, нуждаещ се ежедневно от превозното си средство. За да не саботира нормалното му функциониране и протичане, технологията ПДР не отнема повече от няколко часа, а дори и минути. С помощта на добре обучените и усъвършенствали се специалисти, козметичните наранявания биват отстранени за кратък период от време.

Относно финансовата страна на нещата, едва ли съществува по-рентабилен избор. В пъти по скъпоплатени са услугите в автосервизите. Освен това, те задържат автомобила ви за дълъг период от време, което ви ограничава съществено в извършване на задълженията ви. С появата на познатия ви вече иновативен метод, животът ви не би бил трудно изпитание.

ПДР е ефикасна, дълготрайна и икономична инвестиция в бъдещето. Ако ви се налага да приложите повторно технологията, то вие няма да срещнете съпротива и възпрепятствие. Предоставена ви е възможност бързо и без излишни нерви да поправите щетите по каросерията на вашия автомобил.

© 2014 - 2016 gradushka.com | Всички права запазени.

logo-footer