Градушка в Пловдив

15 юли 2016 година е запомняща се дата за огромен брой шофьори в Пловдив. Превърнали се в жертва на катастрофалната градушка, те изпадат в безизходна ситуация, поради съсипания вид на техните автомобили. Твърде много щети успяват да нанесат ледените топчета, превръщайки каросериите на превозните средства в трудно разпознаваеми.

Един от ефикасните методи за справяне с множеството вдлъбнатини след градушка, както и други белези, одрасквания и очуквания, е PDR технологията за ремонт след град . Появила се преди няколко години в страната ни, тя успява да облекчи болката на собствениците на пострадали автомобили. Методът е свръх ефикасен. Той е в състояние да превърне унищоженото ви „бижу“ в чисто нов автомобил.

Сервизите в града преливат от посещения. Служителите едва смогват да вредят всеки един от нуждаещите се граждани. Много от тях биват отпратени, поради липсата на свободно време или  невъзможността на професионалистите да поемат отговорността за „лечението“ на козметичните белези.

Колко скъпо ни струва поправката на автомобила?

Мнозинството от граждани, населяващи Пловдив и околностите му, се интересуват горещо от цената при ремонт след градушка, която следва да заплатят. Ефикасността на иновативната технология не е пряко свързана с цената. Имате възможността да изчистите като с магическа пръчка нередностите и повредите от вашата кола, без да заплащате скъпо за това.

Първоначалната такса за поправка е 80 лева. За всяка следваща дупка се заплаща, както следва: дупка, с големина на монета от 20 стотинки струва 3 лева; 6 лева се заплаща за щети с големина от 50 стотинки; 9 лева – дупки, с размер от 1 лев или по-големи.

Колко време ни е нужно за поправка?

За разлика от множеството квартални автосервизи, изконсумиращи ви огромна част от времето, то услугите, изпълнявани от специалисти в профилираните  салони, се извършват за далеч по-кратък период. Някой от шофьорите, подложили автомобила си на този метод, споделят, че в рамките на няколко минути са успели да подобрят до неузнаваемост вида на превозното си средство.

Колите след градушката са потрошени от ледените късове. Вдлъбнатини се наблюдават по външната част на купетата, прозорците са се превърнали в шепа сол. Твърде колоритни са разочарованията за гражданите. Изпаднали в безизходица, те се стремят да открият най-рентабилното решение за своята кола.

Този метод е изпитано и ефикасно средство, което ще върне вашите надежди. Освен това, не би оказало сериозно отражение върху финансовото ви състояние. Няма да ви се налага да ползвате градски транспорт или да пилеете пари за безбожно скъпите услуги за таксита.

Доста пипкава и деликатна е работата на лицата, в чиито ръце ще оставите любимото си возило. Техните компетенции несъмнено ще оправдаят вашите очаквания. Не губете надежда и оставете „мръсната работа“ на онези, които успяват да я свършат така както си му е реда.

В града не спират да описват щетите от връхлетялата ги градушка. Опашки се вият пред застрахователните фирми. А автосервизите не успяват да смогват с работата, с която за заринати. Природните бедствия са явления, за които не можем да предсказваме. Поради тази причина, за тях не съществуват прегради. Градушките трошат до безобразие, а хората изпадат в тежки ситуации. Дайте шанс на своя автомобил и се възползвайте от ПДР услугите в Пловдив. Това е съвет от пострадалите граждани у нас.

© 2014 - 2016 gradushka.com | Всички права запазени.

logo-footer