ПДР технологията е ефикасно средство, служещо ви за премахване на вдлъбнатини и леки наранявания по каросерията на вашия автомобил. Днес притежавате реалната възможност да възвърнете визията на превозното си средство, без да се изисква цялостно пребоядисване. Какво по-превъзходно от това? Не, не съществува друг метод, който би могъл да ви дари със същия блестящ резултат.

Какво качество ви предлага ПДР услугата?

Мнозинството граждани у нас, а и по света, преди да пристъпят към възползване от каквато и да било услуга, се стремят към натрупване на достатъчно познания. Това, което бихме могли да ви гарантираме е това, от което вие се нуждаете – качество. То застава в епицентъра, без да подлежи на каквито и да било корекции. Потребителите притежават реалната привилегия да се наслаждават на резултата, който се стремят да получат.

Специализираните инструменти и машини са в готовност да отстранят всякакъв вид козметични белези, причинени от градушка, одраскване, лека автомобилна катастрофа, удар с предмет и други. Вие сте в позиция да съхраните пазарната цена на превозното си средство, в случай, че сте решили да го продавате. Тази иновативна технология би могла да удължи максимално живота му. Безспорното качество е един от водещите ни принципи.

За колко време се извършва ремонтната дейност?

Хората, или по-конкретно, шофьорите, са наясно че автомобилът е онази тяхна придобивка, необходима им през по-голямата част от деня. Несъмнено, гладкото и праволинейно протичане на ежедневието е тясно обвързано с превозното средство. Произхождайки от това, следва да отбележим, че времето е твърде значим фактор, който не бива подценяван в подобни моменти.

В случай, че сте избрали неправилния метод – кварталния автосервиз, например, то вие се обричате автоматично на дълго чакане,
което е в състояние да ви извади извън контрол. Именно тогава, вие ще оцените бързината, с която действат нашите специалисти. Освен това, те са професионални лица, преминали през обучение. Благодарение на него, успяват да натрупат нужните знания, които да прилагат тогава, когато вие сте изпаднали в безизходна ситуация.

Не малко са случаите, в които не се налага да поднесете тържествено ключа от автомобила си на непознато за вас лице. Минималните повреди биха могли да бъдат отстранени за отрицателен период от време, без да се изисква омразно чакане и ненужно пилеене на нерви. Бъдете практични и отговорни граждани, доверете се на професионализма, а не на аматьорската дейност.

Колко ще ни струва ПДР услугата?

Финансовата страна на нещата не рядко ви посочва пътя, който да извървите. Липсата на парични средства принуждава хората да страдат. Обрича ги на провал. Отнема им това, което биха могли да имат. Наказва ги за чужди грешки. Ето защо, днес, ние сме се погрижили и за тази част. Не се налага да спестявате месеци наред, за да бъдете в състояние да заплатите онова, което се изисква от вас.

Средствата, нужни ви за покриване на щети по каросерията на превозното ви средство, са в пъти по-минимални, от това, което следва да заплатите на служителите от автосервизите. Нашата цел не е ограбване на хората, а наслагване на доверието им спрямо нас. Едва тогава, ние ще достигнем до поставената ни цел, а именно създаване на дълготрайни и коректни взаимоотношения с нашите клиенти.

Ние не ви казваме това, което желаете да чуете, а това, което бихме могли да ви предложим. Ние сме професионалисти и действаме професионално, спрямо вас – хората, претърпели щети, в следствие от природни бедствия. Предлагаме ви ПДР услуги, които са взели връх над останалите ремонтни дейности, костващи ви в пъти повече средства, нерви и време. Доверете се на иновативните технологии, които ще ви дарят с нечуван до този момент резултат.

© 2014 - 2016 gradushka.com | Всички права запазени.

logo-footer